|  | 

Busvervoer op Vlieland

Op Vlieland kan je reizen met de OV-chipkaart. Je betaalt 1,65 euro per rit. Daarnaast zijn ook de landelijke abonnementen geldig in de bussen op Vlieland. Je kan je OV-chipkaart opladen in de bootterminal in Harlingen en op Vlieland, en in de bussen van Arriva.

  Direct naar Busvervoer op Vlieland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Vlieland
  Varianten
  Openbaar vervoer

  Arriva

  Openbaar vervoer waar je op kunt vertrouwen, dat is waar wij ons hard voor maken. Of je nou met de trein of bus gaat: wij zorgen voor een goede reis. Wat we daar onder verstaan, 'een goede reis'? Allereerst natuurlijk dat de reis zoals gepland gaat. En als dat dan een keertje niet zo is, dat heldere informatie meteen duidelijkheid geeft. Een goede reis betekent ook dat het onderweg zo comfortabel mogelijk is. Of het nou de vriendelijke buschauffeur is of altijd wifi in de trein: wie met Arriva reist, merkt het verschil.

  Actief in heel Nederland
  Reizen met Arriva kan in de provincies Drenthe, Flevoland, Fryslân, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel, Zuid-Holland en in de gemeente Lelystad. In de regio's waar je ons tegenkomt, bieden wij een slim aansluitend openbaar vervoernetwerk aan waarbij bus en trein elkaar optimaal aanvullen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.