Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

BoodschappenPlusBus/SAMEN-UITbus

Als u niet alleen boodschappen kunt gaan doen of er eens gezellig uit wil. Op een ochtend of middag wordt u thuis opgehaald en gaat u samen met enkele andere mensen boodschappen doen of een dagje uit. Lidmaatschap verplicht: € 12,50 per jaar.

  Direct naar BoodschappenPlusBus/SAMEN-UITbus

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss, Uden, Veghel
  Varianten
  Boodschappen(Plus)Bus
  Voorwaarden

  Een ochtend of middag boodschappen doen in de regio van de bus kost € 3,50.
  Winkelen buiten de regio, bijv. in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen kost € 7,50.

  De kosten van de uitstapjes vindt u in het programmaoverzicht bij elk uitstapje. Consumpties zijn voor eigen rekening, tenzij anders vermeld. U betaalt contant in de bus aan de begeleider. Graag gepast betalen.

  Mochten de kosten voor u een probleem zijn, neem dan hierover gerust contact op met de Sociaal werkers van ONS WelzijnZie de site.

  ONS welzijn

  Missie en visie
  Een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Dat willen wij bereiken voor de mensen in Noordoost Brabant. Ieder mens doet mee en telt mee.

  Onze kernwaarden zijn autonomie, uitgaan van talenten en nabijheid. Wij gaan ervan uit dat mensen zelf hun leven bepalen en dat ieder mens beschikt over talent en kracht. Wij zijn dichtbij en toegankelijk voor burgers, netwerkpartners en opdrachtgevers en gaan uit van de leefomgeving en levensvisie van de burger.

  Je kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn er voor mensen van alle leeftijden met een vraag of probleem die zij niet alleen kunnen oplossen. Samen zoeken we naar een oplossing op het gebied van wonen, meedoen, financiën, zorg, welzijn en opvoeden en opgroeien. Maar ook met plannen om iets te leren of voor een ander of de buurt te doen.

  Organisatie ONS welzijn
  Veel van onze medewerkers werken vanuit Sociaal Teams en Basisteams Jeugd en Gezin in wijken en dorpen. Procesadviseurs werken samen met deze teams. Ook wordt een aantal van onze diensten en werkzaamheden georganiseerd door Gebiedsoverstijgende teams. Binnen het team Bedrijfsvoering worden alle ondersteunende processen uitgevoerd.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.