|  | 

Boek uw taxi

Waar je ook heen wilt in Nederland, Taxiboeken brengt je graag! Heb je vragen over je reis, stel ze aan onze klantenservice.

 • Bespaar tot wel 60% op het reguliere metertarief! Betaal veilig online met creditcard of iDeal.
 • U kunt online uw taxi reserveren via website of app. Download nu de app!
 • Betrouwbare en gegarandeerde kwaliteit van de rituitvoering. Ruim 150 betrokken vervoerders (klein en groot) door heel Nederland.
Taxiboeken.nl verzorgt uw taxivervoer in Nederland met zorgvuldig door haar geselecteerde bedrijven. We selecteren ze op basis van de strenge kwaliteitscriteria van het NEN-EN-ISO 9001 (2015) Kwaliteitscertificaat en/of het Taxikeurmerk TX-Keur. Hiermee voldoen we zeer goed aan alle eisen die u als reiziger stelt aan een zorgeloos geboekte- en comfortabele taxirit met Taxiboeken.nl. 

Taxiboeken is een merk van DVG Personenvervoer.

  Direct naar Boek uw taxi

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Varianten
  Reguliere taxi

  DVG Personenvervoer

  DVG Personenvervoer is een landelijke franchiseorganisatie van taxi- en touringcarondernemingen. Zij streeft naar een optimaal opererend netwerk van personenvervoer dat landelijk kan inspelen op de wensen van ondernemers én opdrachtgevers. Door gebruik te maken van het imago en de expertise van DVG, leveren de zelfstandige ondernemers vervoer met een continue kwaliteit en service in combinatie met een scherpe prijsstelling.

  Door de krachten te bundelen, bieden de zelfstandige ondernemers die bij DVG aangesloten zijn, de door de markt gewenste grootschaligheid. Dit is bevorderlijk voor de efficiëntie en het maakt de exploitatie van regionale vervoersystemen mogelijk. Daarnaast behouden zij de kracht van hun lokale bekendheid en betrokkenheid. Hierdoor leveren aangesloten ondernemers maatwerk en kwaliteit aan de klant. Kortom: DVG koppelt vergaande professionaliteit aan goed ondernemerschap!

  Statutaire naam: 
  De Vier Gewesten BV
  Kamer van Koophandel: 
  08181070 - 000017701457
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.