Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

ANWB Automaatje Barneveld

Wie minder mobiel is, geen eigen auto heeft en voor wie het openbaar vervoer of de taxi een probleem is, kan voortaan gebruikmaken van een bijzondere vervoersservice: ANWB AutoMaatje Barneveld. Deze service regelt vervoer vlot en voordelig van deur tot deur.

  Direct naar ANWB Automaatje Barneveld

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Barneveld
  Varianten
  Regio- of deeltaxi, Vervoer door vrijwilligers
  Voorwaarden

  Voor ritten binnen de 6 km wordt € 2,00 in rekening gebracht. Dit mag u rechtstreeks aan de chauffeur betalen aan het einde van de rit.
  Voor overige ritten betaalt u aan het einde van de rit  rechtstreeks aan de chauffeur een onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer en de eventuele parkeerkosten. De chauffeur zal maximaal 1 uur blijven wachten. Mocht uw bezoek langer duren, zal de chauffeur huiswaarts rijden en u op het afgesproken tijdstip op komen halen. Deze extra kilometers zullen worden berekend.

  Overige voorwaarden zie de site.

  Welzijn Barneveld

  Verbindend, betrokken, gedreven
  Welzijn Barneveld is een ondernemende welzijnsorganisatie voor alle inwoners van de gemeente Barneveld. Welzijn Barneveld biedt maatschappelijke ondersteuning aan vrijwilligers, mantelzorgers, senioren, volwassen en jongeren. Door een vraaggestuurd diensten en activiteitenaanbod wil zij de zelfredzaamheid, de participatie en het welzijn onder de lokale bevolking vergroten.

  Werkgebied
  Welzijn Barneveld is actief in alle dorpskernen van de gemeente Barneveld: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Stroe, Garderen, Terschuur, Zwartebroek en De Glind. De Stichting werkt zoveel mogelijk lokaal en is waar nodig regionaal actief.

  Identiteit
  Welzijn Barneveld is een neutrale welzijnsorganisatie waar mensen uit verschillende levens- en geloofsovertuigingen met elkaar samenwerken. Zij beschikt over een groot netwerk binnen nagenoeg alle geledingen van de Barneveldse samenleving.

  € 0,30
  per kilometer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.