Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Abonnement voor Haagse Ooievaarspashouder ouder dan de AOW-leeftijd

Ben je ouder dan de AOW-leeftijd en heb je de Haagse Ooievaarspas? Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz.

Wat is het?
Het Abonnement voor Haagse Ooievaarspashouders ouder dan de AOW-leeftijd, is een reisproduct dat je gratis op je persoonlijke OV-chipkaart kunt laten zetten. Hiermee reis je altijd gratis in de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz.

Wat kost het?
De Haagse Ooievaarspas is gratis aan te vragen bij de gemeente Den Haag. Om te kunnen reizen heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Deze kost eenmalig € 7,50. Een persoonlijke OV-chipkaart is 5 jaar geldig.

Waar en wanneer geldig?
Alle trams van HTM en bussen van HTMbuzz (uitgezonderd HTM Nachtbuzz).

Waar en hoe aan te vragen?
Vraag de Ooievaarspas aan bij de gemeente Den Haag. Hier kun je ook zien of je in aanmerking voor de pas. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je de pas binnen 8 weken thuisgestuurd. Als je ouder bent dan de AOW-leeftijd en een Haagse Ooievaarspas hebt, kun je vervolgens het Abonnement voor Haagse Ooievaarspashouders aanvragen via de gemeente. Hier vind je ook meer informatie.

  • Gratis OV
  • Ouder dan de AOW-leeftijd
  • Met Haagse Ooievaarspas
Direct naar Abonnement voor Haagse Ooievaarspashouder ouder dan de AOW-leeftijd

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk
Varianten
Gratis openbaar vervoer ouderen
Voorwaarden

Ouder dan de AOW-leeftijd + bezit Haagse Ooievaarspas

HTM

HTM is het openbaar vervoerbedrijf van en voor de Haagse regio sinds 1864. We brengen mensen veilig, betrouwbaar, comfortabel en efficiënt naar hun bestemming. We focussen op de reiziger, maar houden goed rekening met onze collega's, onze omgeving en de samenleving waarvoor wij werken.

Statutaire naam: 
HTM Personenvervoer N.V.
Kamer van Koophandel: 
27014495 - 000013355287
Rechtsvorm: 
NV
€ 0,00
per kilometer
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.