|  | 

Zorg Thuis

Wijkverpleging en/of ondersteuning bij u aan huis.
De Thuiszorg van Friso biedt een helpende hand als uw gezondheid dat (even) niet meer toelaat. Wij leveren zorg aan huis vanuit de Maatschappelijke ondersteuning (WMO), Ziektekostenverzekering (ZVW) en particulier in Almelo.

Naar uw wensen helpen wij u als een passend verlengstuk binnen uw eigen woon- en leefomgeving voor zolang u dat nodig vindt en werken we met u toe naar een weer volledige zelfredzaamheid. Bij de zorgverlening streeft Friso naar het hoogste kwaliteitsniveau. In de landelijke vergelijkingsonderzoeken wordt onze zorg aan huis gewaardeerd met prima gemiddelde score. Op de vergelijkingssite  Zorgkaart Nederland (beheert door Patiëntenfederatie NPCF) kunt u waarderingen vinden van gebruikers van onze zorgverlening.

Geplande hulpverlening, zorg- en wijkverpleging
Een klein wijkgericht team van verzorgenden en verpleegkundigen komen bij u aan huis op de momenten dat u het uitkomt voor de gewenste hulp en zorgverlening.

Zorgalarmering en ongeplande zorg en verpleging:
Professionele zorg en verpleging is altijd achter de hand met een aansluiting op de zorgalarmering van de thuiszorg van Friso.

Bij een alarmering krijgt u snel handsfree contact met de zorgmedewerker van de thuiszorg van Friso en wordt u voorzien van deskundige hulp.

Huishoudelijke hulp en ondersteuning:
Of het nu gaat om wekelijkse huishoudelijke hulp of af en toe hulp en ondersteuning bij zware huishoudelijke taken, u kunt een beroep doen op een vaste huishoudelijk medewerker voor een kraak heldere oplossing.

  Direct naar Zorg Thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Woon- en zorgcentrum Friso

  Woon- & Zorgcentrum Friso heeft een algemene signatuur en heeft geen verbondenheid met een kerkelijke of politieke stroming. Met de algemene signatuur richten we ons op alle mensen die onze Nederlandse maatschappij rijk is. Godsdienst, afkomst, geaardheid en levensstijl zijn geen selectiecriterium en hebben naar wens van de bewoner of cliënt een plek in de woon- en zorgverlening.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.