|  | 

Zorg bij u thuis, voor slechtziende & blinde ouderen

De zorgbegeleiders van ons team Wijkzorg zijn deskundig en ervaren op het gebied van slechtziendheid en blindheid. Samen met u bespreken zij op welke manier zij u kunnen ondersteunen, zodat u zich nog prima thuis kunt redden. Om dat mogelijk te maken, kunt u ook gebruik maken van onze extra services in uw wijk. En mocht dat nodig zijn, schakelen de medewerkers van Wijkzorg extra hulp in van een expertmedewerker.

Advies van onze expertmedewerker
Of u nu thuis woont of in een willekeurig andere woongemeenschap (anders dan Hendrik Kok): vanuit het expertisecentrum Hendrik Kok kunnen wij u en uw naasten ondersteunen met advies, begeleiding en training. Vaak zijn de oplossingen voor uw probleem praktisch van aard en makkelijk toe te passen. Maar we adviseren ook over interieuraanpassingen of de inzet van hulpmiddelen. Bovendien ondersteunen we u bij het aanleren van vaardigheden. Wij werken daarin liefst zoveel samen met uw omgeving: mantelzorgers, huisarts en eventueel andere zorgaanbieders. Zodat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven.

  Direct naar Zorg bij u thuis, voor slechtziende & blinde ouderen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe, Noordenveld, Roden, Rolde, Smilde, Tynaarlo, Vries
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Lichamelijke beperking
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Aan de zorgbegeleiding thuis zijn geen kosten verbonden.

  Interzorg

  Eind jaren '90 zijn negen verpleeg- en verzorgingshuizen in Noord- en Midden-Drenthe samengegaan: Interzorg Noord Nederland was geboren. Deze krachtenbundeling heeft een zorgorganisatie voortgebracht waar men kan putten uit een breed pakket aan woon-, zorg-, behandelings- en servicemogelijkheden van hoge kwaliteit. Maar ondanks de schaalvergroting blijft de beleving van dichtbij, vertrouwd en kleinschalig.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.