|  | 

Zorg bij u thuis | WLZ

Als u door ziekte of een beperking thuis zorg en 24 uurs-toezicht nodig heeft, dan kunt u terecht bij STMG. Ook wanneer u wacht op een plek in een verzorgings- of verpleeghuis kunnen wij u deze zogenoemde overbruggingszorg bieden.

De zorg
Onze wijkverpleegkundige in uw wijk stemt met u af welke zorg er nodig is, in welke vorm en wanneer. Ook bekijkt ze met u wanneer de zorg kan starten, dat is afhankelijk van de zorgvraag en de beschikbaarheid van het team. De afspraken hierover leggen we vast in het zorgplan waarmee de zorg van start kan.

  Direct naar Zorg bij u thuis | WLZ

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem, Doesburg, Duiven, Montferland, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wehl, Westervoort, Zevenaar
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Overbruggingszorg wordt gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) en u heeft daarvoor een Wlz-indicatie nodig. Een Wlz-indicatie kunt aanvragen bij het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Het CIZ kijkt of u voldoet aan de voorwaarden. Een belangrijke voorwaarde is dat u altijd toezicht nodig heeft of dat er 24 uur per dag zorg dichtbij moet zijn.

  STMG B.V.

  STMG biedt huishoudelijke hulp, thuisbegeleiding, verzorging en verpleging thuis. Zo zorgen we dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we met ruim 1.200 betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers voor zo'n 4.500 klanten in een heel breed werkgebied in Gelderland.

  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.