|  | 

Wijkzorg

Woont u in Driebergen en heeft u in uw thuisomgeving behoefte aan begeleiding, verzorging of verpleging? Dan kunt u een beroep doen op onze wijkzorg. Dat kan van tijdelijke aard zijn of langdurig, zeven dagen per week en meerdere keren per dag. Samen met u bepalen we welke zorg nodig is in uw persoonlijke situatie.

Onze wijkzorg voert verpleegkundige handelingen uit, zoals injecteren, wondverzorging, catheteriseren en zwachtelen. Ook bieden wij zorg in terminale situaties. Wanneer u een beroep doet op de wijkzorg van De Brug, kunnen wij u op verschillende manieren helpen.

  Direct naar Wijkzorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Driebergen-Rijsenburg
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  ISZ De Brug

  Onze missie: Zorg voor elkaar
  ISZ De Brug wil een toonaangevende zorginstelling zijn, waar we zorgen voor elkaar. Onze inzet is dat elke bewoner en cliënt zich thuis en veilig voelt bij ons. Onze prioriteit is niet in de eerste plaats om dagen toe te voegen aan het leven, maar om leven toe te voegen aan de dagen.

  Onze visie: Samen maken we het verschil
  Belangrijk in onze visie is dat iedereen uitgedaagd wordt om een bijdrage te leveren. Bij ISZ De Brug vinden we teamwork belangrijk, samen staan we voor goede zorg. Met 'samen'bedoelen wij iedereen die betrokken is bij deze zorg, bewoners, naasten van bewoners, vrijwilligers en medewerkers. We gaan ervan uit dat elk mens uniek en van waarde is, een individu en tegelijk deel van een groter geheel. Vanuit onze christelijke identiteit zijn we een dynamische, open leefgemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn. We bieden een sfeer van zorg en aandacht voor elkaar.

  Kamer van Koophandel: 
  41266037
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.