|  | 

Wijkverpleging

Voorheen thuiszorg, nu wijkverpleging of gewoon verpleging en verzorging thuis. Vele namen voor de zorg die wij bij u thuis kunnen bieden. Het kan gaan om praktische hulp bij het douchen en aankleden, maar ook om medische zorg. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u te ondersteunen als u in een van de Driezorg locaties of dichtbij (500 meter) onze locaties woont.

Persoonlijke verzorging bij u thuis
Het liefst bent u zo min mogelijk afhankelijk van anderen. Lukt het (tijdelijk) niet om zelf te douchen, aan te kleden of voor uw eten en drinken te zorgen? Dan staan onze collega verzorgenden voor u en eventueel uw mantelzorger klaar.

Verpleging bij u thuis
Op zoek naar medische zorg thuis? Dan hebben we het over verpleging van Driezorg bij u thuis. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, bij een acute of chronische ziekte, als gevolg van een handicap of na revalidatie. Ook kunt u van de (wijk)verpleegkundige van Driezorg adviezen krijgen hoe u kunt omgaan met uw ziekte en met de veranderingen in uw leven. Zo houdt u de controle. Hoe vaak wij precies komen en welk dagdeel hangt af van uw eigen wensen, mogelijkheden en indicatie.

  Direct naar Wijkverpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hattem, Zwolle
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Woonachtig binnen 500 meter van de Driezorglocaties.

  Stichting Driezorg Wonen, Welzijn, Zorg

  Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg . De “Drie” in Driezorg staat voor de drie kernelementen waarin Driezorg actief is: Wonen, Welzijn & Zorg. 

  Wij willen mensen een (t)huis bieden vanuit onze 11 woonlocaties in de wijken van Zwolle en Hattem. Driezorg biedt veilige zorg en ondersteuning op een vriendelijke en vertrouwde manier (dichtbij) (t)huis.

  Binnen de verschillende woonlocaties kent Driezorg (Drie)zorgwoningen met zorgservices (extramuraal wonen), Wonen met Zorg (intramuraal wonen) en appartementen Kortdurend verblijf. Driezorg levert niet alleen zorg in de appartementen op de Driezorglocaties, maar ook in woningen die dichtbij die locaties liggen.

  Driezorg richt zich op het welbevinden van de cliënten en biedt een breed welzijnsaanbod, dat op iedere locatie is afgestemd op de vraag van (wijk)bewoners. Hierbij kunt u denken aan bewegingsactiviteiten, themamaaltijden, uitstapjes, informatiebijeenkomsten en meer.

  Driezorg werkt samen met andere zorgaanbieders om u goed van dienst te zijn. We werken onder andere samen met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, RIBW, Icare en stichting Zorgspectrum Het Zand.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.