|  | 

Wijkverpleging

Heeft u thuis zorg nodig? Dan kunt u rechtstreeks bellen met het wijkteam van Zorggroep Oude en Nieuwe Land bij u in de buurt. We werken met kleine teams van verzorgenden en verpleegkundigen die met elkaar én met u en uw sociale netwerk de zorg voor u organiseren in uw wijk of dorp. Zo heeft u een vast team, persoonlijk en vertrouwd. Ons doel is om samen mogelijk te maken dat u thuis kunt blijven wonen, op de manier die bij u past.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met het wijkteam van Zorggroep Oude en Nieuwe Land bij u in de buurt. Onze wijkteams bevinden zich in de gemeente Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk.

Wilt u weten welk wijkteam bij u in de buurt werkzaam is, dan kunt u uw postcode of plaats invoeren op onze Zorggroep-site en u krijgt direct te zien met welk wijkteam u contact kunt opnemen.

  Direct naar Wijkverpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Noordoostpolder, Steenwijkerland, Urk
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Wijkverpleging valt onder de basisverzekering, er geldt geen eigen risico voor deze dienst en u hoeft geen eigen bijdrage te betalen. Ook heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts.

  Zorggroep Oude en Nieuwe Land

  Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt zorg- en dienstverlening aan de inwoners van de Noordoostpolder, Urk en Steenwijkerland. Ons aanbod is breed en gevarieerd. De meeste aandacht gaat uit naar (complexe) ouderenzorg in de woonzorglocaties en bij u thuis, jeugd- en maatschappelijke ondersteuning en behandeling en revalidatie. We zetten ons elke dag optimaal in om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten. Samen met de omgeving proberen we te doen wat u echt helpt om zo zelfstandig mogelijk en zo prettig mogelijk te leven. Ons doel is dat u zo lang mogelijk verantwoord thuis kunt blijven wonen, op de manier die bij u past. Als zelfstandig wonen niet meer gaat, kunt u terecht in onze woonzorgcentra zo dicht mogelijk in de buurt

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.