|  | 

Wijkverpleging en verzorging

Wij ondersteunen u bij algemene dagelijkse handelingen zoals wassen, aan- en uitkleden of naar bed gaan. Ook ondersteunen we bij medicatiebeheer. Als het nodig is, komt een zorgmedewerker bij u langs voor verpleegtechnische handelingen. Bijvoorbeeld voor wondverzorging of het toedienen van een injectie. Ook voor mensen met (beginnende) dementie die nog thuis wonen, kan de wijkverpleegkundige ondersteuning bieden.

  Direct naar Wijkverpleging en verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Harmelen, Montfoort, Vleuten-De Meern
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  De Rijnhoven

  Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

  Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt er comfortabel wonen in een sfeer waar u zich thuis voelt.

  Voor alle zorg en begeleiding die u nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Of wilt u juist alleen basisvoorzieningen? Dan woont u in elk geval met het geruste idee dat zorg binnen handbereik is als u het nodig heeft. Onze specialisatie is psychogeriatrie.

  We doen alles voor het thuisgevoel. Onze zorg en dienstverlening zijn professioneel georganiseerd, juist om persoonlijke aandacht te kunnen geven. Van dagelijkse hulp en ondersteuning, maaltijdenservice, aansluiting op een alarmservice tot en met permanente, intensieve begeleiding.

  Statutaire naam: 
  Stichting Woon-Zorgcentra De Rijnhoven
  Kamer van Koophandel: 
  41265029 - 000028366409
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.