|  | 

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg

Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) is een vorm van mantelzorgondersteuning in de laatste levensfase. Een VPTZ-vrijwilliger van de SMD komt aan huis, maar kan ook ingezet worden binnen (zorg) instellingen. Hij of zij biedt tijd, rust, een luisterend oor, aandacht en (emotionele) ondersteuning aan cliënt en mantelzorger.

  Direct naar Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad, Zeevang
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg

  De SMD - Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek Waterland

  De SMD, voor een inclusieve samenleving
  Iedereen moet kunnen meedoen. Heel Zaanstreek-Waterland is erbij geholpen dat inwoners actief en volwaardig kunnen participeren in hun eigen omgeving. Daarom stimuleert, ondersteunt en helpt de SMD jongeren, volwassenen, senioren en gezinnen die even vastlopen of op zoek zijn naar contact, een goede dagbesteding of professioneel advies. De SMD maakt werk van een inclusieve samenleving in Zaanstreek-Waterland.

  Onafhankelijk
  Een onafhankelijke, snelle en passende aanpak, daar staat de SMD voor. Onze mensen staan midden in de in de samenleving, zien ontwikkelingen en trends en kunnen snel inspelen op wat nodig is. Daarover zijn we steeds in contact met opdrachtgevers en samenwerkingspartners binnen Zaanstreek-Waterland.

  Verbindend
  De SMD verbindt mensen met elkaar. Onze professionals werken vanuit hun vakmanschap nauw samen met partners, zoals buurtinitiatieven, vrijwilligers, scholen en zorginstellingen. Samen vinden we oplossingen.

  Vakmanschap
  Onze mensen zijn vasthoudend, daadkrachtig en goed in wat ze doen. Daarmee brengen we mensen weer in beweging en versterken we hun eigen kracht en die van hun omgeving. 

  Kamer van Koophandel: 
  37093982
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.