Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Volledig Pakket Thuis

FlexiCura biedt professionele hulp die het cliënten mogelijk maakt thuis te blijven wonen met dezelfde zorg die ze ook in een verzorgings- en/of verpleeghuis zouden krijgen. Dit kan middels het Volledig Pakket Thuis (VPT).

Wat is Volledig Pakket Thuis (VPT)
Met het VPT kunnen cliënten thuis dezelfde zorg ontvangen, die ze ook in een instelling zouden krijgen. Hierdoor kan de cliënt zo lang mogelijk in zijn/haar eigen huis blijven wonen en die dingen doen die de cliënt zelf belangrijk vindt. Onder de VPT vallen onder andere de volgende diensten:

 • Persoonlijke verzorging en/of verpleging
 • Huishoudelijke hulp
 • Begeleiding zoals wandelen, gezamenlijk boodschappen doen, bezoek aan arts)
 • Maaltijdvoorziening / Hulp bij het koken
 • Hulp bij de administratie 
Het voordeel van het VPT is dat voor alle zorg en diensten één aanspreekpunt is.    

Wie komt er bij u thuis?
Bij VPT ontvangt u alle zorg waarvoor u een indicatie heeft bij u thuis. Samen met de cliënt worden, op basis van de wensen en mogelijkheden van de cliënt, afspraken gemaakt over welke zorg en ondersteuning er geleverd wordt. Naar aanleiding van deze afspraken wordt een passende medewerker gezocht.  Onze medewerkers beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken.

  Direct naar Volledig Pakket Thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Amstelveen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Ouder-Amstel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Zandvoort
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Voor het ontvangen van VPT dient er een ZZP-indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) aanwezig te zijn (www.ciz.nl). Uiteraard kunnen wij helpen bij het aanvragen van de indicatie. De vergoeding van een Volledig Pakket Thuis hangt af van uw persoonlijke situatie. U betaalt een eigen bijdrage, deze wordt berekend door het CAK.  

  FlexiCura

  FlexiCura is een Besloten Vennootschap opgericht begin 1998. FlexiCura hanteert het besturingsmodel met één bestuurder en een Raad van Commissarissen en volgt de principes van de Zorgbrede Governance Code en de Wet Toelating Zorginstellingen. Bij FlexiCura werken ongeveer 320 vakkundige medewerkers, zowel huishoudelijk medewerkers, als verzorgenden en (gespecialiseerd) verpleegkundigen.

  Samen met de medewerkers op kantoor zorgen zij ervoor dat u kwalitatief goede zorg ontvangt op het moment dat u dat wenst. FlexiCura is een organisatie met weinig overhead (lage organisatiekosten), korte lijnen en een gezonde bedrijfsvoering.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.