|  | 

Vitaalteam Den Koogh

Met trots stellen wij u voor aan Omring Vitaalteam Den Koogh. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten. U kunt bij dit team terecht als u woont in de gemeente Den Helder of op Texel. Wij kunnen u zowel op locatie als thuis behandelen.

Het Omring Vitaalteam is het expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Het team bestaat uit 40 specialisten waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.

  Direct naar Vitaalteam Den Koogh

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Helder, Texel
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Omring

  Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten.

  We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.