|  | 

Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)

Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)Vierstroom Zorg thuis biedt verpleging en verzorging aan huis. Uitgangspunten zijn uw eigen wensen en mogelijkheden, uw familie en mantelzorgers en hulpvraag. Wij werken nauw samen met huisartsen, apothekers, ziekenhuizen.

Vierstroom Zorg thuis biedt verpleging en verzorging aan huis. Onze wijkverpleegkundige inventariseren de noodzakelijke zorg. Uitgangspunten zijn uw eigen wensen en mogelijkheden, uw familie en mantelzorgers en hulpvraag. Wij kijken naar het geheel van uw thuissituatie en schakelen indien mogelijk en in samenspraak met u andere diensten in. Wij werken nauw samen met huisartsen, apothekers, ziekenhuizen.

  • Verpleging en verzorging
  • Bij u thuis
  • Voldoet aan uw wensen
Direct naar Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)
thuiszorg Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)thuiszorg Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)thuiszorg Vierstroom Zorg Thuis: Thuiszorg (verzorging en verpleging)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alphen aan Den Rijn, Bergambacht, Bodegraven, Boskoop, Breukelen, Capelle aan Den IJssel, Gouda, IJsselstein, Krimpen aan Den IJssel, Lansingerland, Lopik, Maarssen, Montfoort, Nederlek, Nieuwegein, Ouderkerk, Oudewater, Reeuwijk, Schoonhoven, Vlist, Waddinxveen, Woerden, Zoetermeer, Zuidplas
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
Thuiszorg specialisatie
Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Betaling
Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor
Voorwaarden

Nee.

Vierstroom Hulp Thuis

Vierstroom Hulp Thuis is er voor u. Als u hulp of ondersteuning in het huishouden nodig heeft, dan kunnen wij dit snel voor u regelen. Onze medewerkers zijn ervaren, betrouwbaar en voorzien van de nodige informatie om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het huishouden. Daarnaast weten we dat u veel waarde hecht aan een vaste hulp. Hiervoor doen wij ons uiterste beste voor, maar zorgen ook voor vervangende hulp bij ziekte of verlof. Vierstroom, vanzelfsprekend.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.