|  | 

Vierstroom Thuiszorgwinkels

Vierstroom ThuiszorgwinkelsVoor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, zoals krukken, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. De zes winkels beschikken allen over een showroom en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking.

Voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, zoals krukken, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis. De zes winkels beschikken allen over een showroom en zijn bereikbaar voor mensen met een beperking. Als er iets ingemeten moet worden dan gebeurt dit aan huis.

  • Te leen en te koop
  • Praktische hulpmiddelen
  • Showroom
Direct naar Vierstroom Thuiszorgwinkels
thuiszorg Vierstroom Thuiszorgwinkels

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alphen aan Den Rijn, Bergambacht, Bodegraven, Boskoop, Breukelen, Capelle aan Den IJssel, Gouda, IJsselstein, Krimpen aan Den IJssel, Lansingerland, Lopik, Maarssen, Montfoort, Nederlek, Nieuwegein, Ouderkerk, Reeuwijk, Schoonhoven, Vlist, Waddinxveen, Woerden, Zoetermeer, Zuidplas
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorwaarden

Zie de site.

Vierstroom Hulp Thuis

Vierstroom Hulp Thuis is er voor u. Als u hulp of ondersteuning in het huishouden nodig heeft, dan kunnen wij dit snel voor u regelen. Onze medewerkers zijn ervaren, betrouwbaar en voorzien van de nodige informatie om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het huishouden. Daarnaast weten we dat u veel waarde hecht aan een vaste hulp. Hiervoor doen wij ons uiterste beste voor, maar zorgen ook voor vervangende hulp bij ziekte of verlof. Vierstroom, vanzelfsprekend.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.