|  | 

Verzorging, verpleging en begeleiding Hoofddorp

Wijkzorg De Meerstede. Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar heeft u hulp hierbij nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar om u thuis te helpen. Met verzorging, verpleging en begeleiding. De Wijkzorg start s ’morgens om 07:15 en werkt tot 23:00.

De aanleunwoningen van “De Meerstede” kunnen via ons alarmeringssysteem daarnaast nog rekenen op 1e hulp tussen 23:00 uur en 07:00 uur van onze nachtdienst, dit is niet voor vaste zorgmomenten in de nacht. Cliënten uit de wijk die zijn aangesloten op ons alarmeringssysteem kunnen gedurende de dag – avond rekenen op 1e hulp.

Wij vinden het heel belangrijk dat u zelf de regie over uw eigen leven kan houden. Ook als u (chronisch) ziek bent of herstelt van een operatie. Dat betekent niet dat u er alleen voor staat. Samen met u kunnen we die zorg en hulp regelen, waar u behoefte aan heeft. Wat kunt/ wilt u zelf nog? Wat heeft u nodig? Wat kan uw omgeving voor u betekenen?
We kunnen snel reageren op veranderingen in uw gezondheid. We kunnen, in overleg met u, contact hebben met uw huisarts en andere zorg-, welzijns- en vrijwilligersorganisaties in uw wijk. Samen werkt het immers beter!
Enige voorbeelden wat Zorgcentrum “De Meerstede” voor haar wijkzorg cliënten kan betekenen zijn:

– Dagelijkse lichamelijke verzorging zoals hulp bij het wassen en aankleden en aantrekken van steunkousen
– Geven van medicatie
– Wondverzorging en injecties
– Verzorging van stoma/katheter
– Stimuleren van maaltijd en vochtinname
– Persoonlijke begeleiding
– Ondersteuning voor mantelzorger

  Direct naar Verzorging, verpleging en begeleiding Hoofddorp

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hoofddorp
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorgcentra Meerlanden

  Zorgcentra Meerlanden heeft een ondernemende mentaliteit, maar met oog voor mens en maatschappij. Wij bieden een groot pakket aan diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn aan ouderen in Badhoevedorp, Hoofddorp en Aalsmeer.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.