|  | 

Verzorging

Heeft u ondersteuning nodig bij uw algemene dagelijkse verzorging? Dan kunt u een beroep doen op onze verzorgenden. De verzorgende die bij u thuis komt, biedt hulp bij onder meer: eten en drinken, wassen, aankleden, naar het toilet gaan, douchen, aantrekken van steunkousen en innemen van medicijnen. Ook voor het bieden van zorgverlening als: begeleiding bij medicijngebruik, wondverzorging en voorkomen van doorliggen en zwachtelen, kunt u bij ons terecht.

Verzorginghuiszorg thuis
Zorggroep Drenthe kan verzorgingshuiszorg thuis bieden in de vorm van een Modulair Pakket Thuis (MPT) of een Volledig pakket thuis (VPT). Dit is mogelijk als u in het aanleungebied woont van een van onze locaties.

  Direct naar Verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aa en Hunze, Assen, Beilen, Eelde, Midden-Drenthe, Noordenveld, Roden, Rolde, Tynaarlo, Zuidlaren
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Vergoeding via zorgverzekeraar
  Voorwaarden

  Om te kijken hoeveel zorg en wat voor zorg u nodig heeft, wordt door onze wijkverpleegkundige, na een gesprek met u, een indicatie gemaakt. Deze indicatie geeft u recht op thuiszorg. U hoeft hiervoor geen eigen bijdrage te betalen. Voor deze zorgverlening bent u verzekerd bij uw ziektekostenverzekering.

  Meer informatie en advies
  Voor meer informatie over verzorging en verpleging thuis kunt u bellen met de afdeling Cliëntadvisering of u vult het contactformulier op onze Zorggroep Drenthe-site in.

  Zorggroep Drenthe

  U wilt zelfstandig en prettig wonen, in een omgeving waar u zich veilig en vertrouwd voelt, met de juiste service en zorg binnen handbereik. Bij Zorggroep Drenthe kan dat. Of u nu in uw eigen huis woont of in een van onze woonzorgcentra, wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. U kunt bij ons terecht voor verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg. Daarnaast bieden we verschillende services die het leven comfortabeler maken.

  Zorggroep Drenthe is een toegewijd partner op het gebied van ouderen- en thuiszorg in Drenthe. Onder Stichting Zorggroep Drenthe Holding vallen de volgende stichtingen:

  • Stichting Zorggroep Drenthe
  • Stichting Zorggroep Drenthe Thuis
  • Stichting Zorg aan Huis Groningen
  • Stichting Zorg aan Huis Friesland.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.