|  | 

Verzorging en verpleging ongepland (personenalarmering)

Uw eigen huis is veilig en vertrouwd. Thuiszorg Het Friese Land wil graag dat dat zo blijft. Er zijn situaties denkbaar waarin u het prettig vindt om te alarmeren. Bijvoorbeeld wanneer u zich niet lekker voelt of wanneer u gevallen bent en niet meer kunt opstaan. Met personenalarmering waarschuwt u iemand als dat nodig is, dag en nacht, vanaf elke plek in huis. Met één druk op de knop ontvangt de meldcentrale uw alarmsignaal. Zij bellen uw contactpersoon, die bij u langskomt.

Voor meer informatie neemt u contact op met Thuiszorg Het Friese Land. Wij helpen u graag verder. 
 

  Direct naar Verzorging en verpleging ongepland (personenalarmering)

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Akkrum, Ameland, Berlikum, Damwâld, De Westereen, Dokkum, Dronryp, Feanwâlden, Ferwert, Franeker, Harlingen, Kollum, Leeuwarden, Menaam, Nes, Oost-Vlieland, Sint Annaparochie, Stiens, Terschelling
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Thuiszorg Het Friese Land

  Thuiszorg Het Friese Land biedt de inwoners van Noord en Midden Friesland in iedere levensfase een brede variatie aan zorg- en welzijnsdiensten, waarbij de dienstverlening zich richt op het behoud van de eigen leefsituatie. Met ruim 2400 professionele en betrokken medewerkers bieden wij dag en nacht zorg aan meer dan 10.000 cliënten. Ruim 18.000 mensen zijn lid van Het Friese Land en maken op deze manier gebruik van onze gezondheidsservice.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.