|  | 

Vertrouwde zorg aan huis in de Achterhoek

U wenst zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Dan kunt u een beroep doen op de wijkverpleging van Markenheem. Wij werken met kleine teams zodat het aantal verschillende medewerkers dat bij u langskomt beperkt blijft tot een klein aantal vaste zorgverleners.

Onze verzorgenden en wijkverpleegkundigen kunnen u helpen als het gaat om het verzorgen en verbinden van een wond, het toedienen van medicijnen en andere verzorgende en verpleegkundige handelingen bij u thuis. In samenspraak met u en uw mantelzorger stemt onze wijkverpleegkundige de zorg met u af. Wij hebben een team dat ook zeer specialistische verpleegkundige zorg biedt. En als het nodig is komen we ook ’s avonds, ‘s nachts en in het weekend. Ook als u dat extra steuntje in de rug of begeleiding bij de dagelijkse bezigheden en taken nodig heeft, staan we voor u klaar.

Activiteiten die normaal gesproken bijna vanzelf gaan zoals wassen en aankleden, eten en drinken, gaan soms niet meer zo gemakkelijk. Onze verzorgenden helpen u dan bij uw dagelijkse lichamelijke verzorging bij u thuis. Als het nodig is 7 dagen per week en 24 uur per dag. Dit betekent dus dat u ook nachtzorg kunt krijgen.

  Direct naar Vertrouwde zorg aan huis in de Achterhoek

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Winterswijk
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Wanneer u per direct zorg nodig heeft, dan gaan we dat vanzelfsprekend regelen. Dit heet spoedzorg en de indicatie wordt met terugwerkende kracht aangevraagd. Dit vraagt Wijkverpleging Markenheem voor u aan.
  Voor persoonlijke verzorging, verpleging en/of algemene individuele begeleiding kunt u een indicatie aanvragen bij onze wijkverpleegkundige.

  Markenheem, centra voor zorg en dienstverlening

  Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

  We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.