|  | 

Verpleging thuis

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis als u verpleging of verzorging nodig heeft. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis, na een ongeval of bij ziekte. De wijkverpleegkundige biedt verpleegkundige hulp en geeft ondersteuning thuis. Afhankelijk van uw vraag schakelen wij passende hulp in. Wij werken nauw samen met de huisarts en met specialisten uit het ziekenhuis. Bel voor meer informatie of vraag de wijkverpleegkundige bij u in de buurt om zorg aan te vragen.

  Direct naar Verpleging thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam, Diemen, Huizen, Nieuw-Vennep
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Wat doen we voor u?
  U kunt bij onze wijkverpleegkundigen terecht voor:

  • Hulp of advies bij medicatie;
  • Wondverzorging;
  • Verpleegtechnische handelingen, o.a. injecties, stoma verzorging of sondevoeding;
  • Ondersteuning en zorg in de laatste levensfase;
  • Hulp bij revalideren of herstellen na ziekte;
  • Advies en/of hulp na opname in het ziekenhuis.
  Wat kost het?
  De kosten voor verpleegkundige hulp hangen af van uw persoonlijke situatie. De wijkverpleegkundige bekijkt samen met u de mogelijkheden en helpt u bij de aanvraag van de vergoeding(en).

  Cordaan

  Cordaan is er voor iedereen die zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Voor ouderen met dementie of lichamelijke ongemakken, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en voor mensen met psychische problemen. Afkomst, religie, leeftijd of beperking spelen geen rol; die verschillen geven Cordaan juist kleur.

  De organisatie
  Cordaan biedt jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg vanuit 120 locaties en 60 thuiszorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doen we met bijna 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties. Als één van de grootste zorgorganisaties van Amsterdam wil Cordaan verantwoordelijkheid nemen voor de ontwikkeling van de langdurige zorg in de stad.

  Kamer van Koophandel: 
  34229005
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.