|  | 

Verpleging en verzorging

Er zijn veel redenen waarom u verpleging en verzorging nodig kunt hebben. Wat de aanleiding ook is, wij zijn er om voor u te zorgen. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en zorgvraag en bieden u zorg met aandacht.

Wij denken graag met u en uw omgeving mee om de medische zorg en verzorging die u nodig heeft te geven zodat u zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis kan blijven wonen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname als de dagelijkse verzorging wat moeilijker gaat. Wij kunnen verpleging en verzorging zowel overdag als in de avond aan u geven.

Tijdens de verzorging en verpleging heeft u een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt met vragen, wensen en opmerkingen. De vaste contactpersoon zorgt ervoor dat het informeren, samenwerken en afstemmen met familie, naasten, mantelzorgers en mogelijk andere zorgprofessionals soepel verloopt. Zo is iedereen op de hoogte en houdt u zoveel mogelijk zelf de regie.

  Direct naar Verpleging en verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Stichtse Vecht
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep De Vechtstreek

  Zorggroep De Vechtstreek biedt hoogwaardige (thuis)zorg, verpleging, aangenaam wonen en gevarieerde activiteiten voor inwoners van de Vechtgemeenten Breukelen, Kockengen en Loenen. Dat voelt vertrouwd.

  Statutaire naam: 
  Stichting Zorggroep De Vechtstreek
  Kamer van Koophandel: 
  30249946 - 000028284658
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.