|  | 

Verpleging

Wij bieden verschillende medische hulp.
Ook als u medische hulp nodig heeft bijvoorbeeld voor wondverzorging, het toedienen van injecties of andere verpleegtechnische handelingen kan Shiva Zorg u helpen. Wilt u zelf leren injecteren of andere verpleegtechnische handelingen aanleren dan kan Shiva Zorg u daarin begeleiden. Wij ondersteunen u, indien nodig, ook bij het regelen van hulpmiddelen thuis. Hierbij werken wij samen met uw huisarts, apotheek of andere specialisten.

Verder verlenen wij:

 • Aanvullende zorg voor of na opname in een ziekenhuis;
 • Zorg bij revalidatie;
 • Zorg in afwachting van een opname in een instelling.
  Direct naar Verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Haarlemmermeer
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Shiva Zorg

  Shiva Zorg is een kleine organisatie, die zich ten doel heeft gesteld onder het motto “oog voor mensen” de zorg dichtbij de cliënt te brengen. Bij Shiva Zorg staan niet de zorgtaken voorop, maar de mens die zorg vraagt en zijn omgeving.

  In de zorgrelatie gaat het om mensen, die in dialoog en in wisselwerking met elkaar zorg, liefde en aandacht geven én ontvangen. Medewerkers van Shiva Zorg gaan in de zorgrelatie steeds op zoek naar de behoefte van de cliënt en zijn omgeving en sluiten het zorgaanbod hier zoveel mogelijk bij aan. Mensen zijn het waard verzorgd, gezien en gehoord te worden, want ieder mens is de moeite waard. Het is binnen het zorgverleningsproces een belangrijke voorwaarde dat alle zorgverleners oog hebben voor wat mensen raakt en ten diepste drijft.

  Shiva Zorg neemt in haar missie en in haar zorgaanbod dialoog en aandacht tot haar eerste en belangrijkste uitgangspunt.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.