|  | 

Thuiszorg

Woont u zelfstandig en wilt u graag zorg aan huis? Op ieder moment van de dag kunnen wij u thuiszorg bieden. Dus ook 's nachts en in het weekend.

U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld:

 • hulp bij het innemen van medicijnen,
 • hulp bij het douchen,
 • hulp bij het wassen of aankleden of
 • begeleiding door een ergo- of fysiotherapeut.
Wij bieden ook zorg thuis wanneer u daar een periode moet overbruggen, bijvoorbeeld tot u terecht kunt in het ziekenhuis of in één van onze woon- of verpleegcentra. En wanneer u vanuit ziekenhuis of revalidatiecentrum met ontslag gaat, geven wij u graag thuiszorg. Sutfene Thuiszorg is overal beschikbaar, waar u ook woont in de regio Zutphen. Wij leveren ook thuiszorg direct vanuit een aantal wooncentra in ons werkgebied, bijvoorbeeld vanuit
 • Het Bornhof in Zutphen,
 • Het Spijk in Eefde,
 • De Borkel in Gorssel.
De kosten
In veel gevallen wordt thuiszorg vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Om te beoordelen of u daarvoor in aanmerking komt, kunt u de wijkverpleegkundige van Sutfene vragen om een gesprek over de benodigde zorg. Mocht de ziektekostenverzekeraar uw zorg niet vergoeden, maar wilt u toch thuiszorg, dan kunt u deze natuurlijk ook zelf inkopen. U kunt telefonisch contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

Bekijk hier onze zorgtarieven voor het persoonsgebonden budget (PGB) en particuliere tarieven.

  Direct naar Thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Eefde, Gorssel, Warnsveld, Zutphen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Sutfene

  Sutfene is een dienstverlenende organisatie met ongeveer 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij verlenen onze diensten vanuit onze eigen locaties in Zutphen, Eefde, Gorssel en Warnsveld. In de hele regio leveren we 24 uur per dag thuiszorgdiensten. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en eigen karakter, maar kan altijd terugvallen op de deskundigheid van de stichting.

  Wij gaan uit van uw wensen, gewoontes en gebruiken, of het nu gaat om verzorging, verpleging of specialistische behandeling. Betrokken, kundig en samen verwoorden als kernwaarden de wijze waarop we dit doen. Zelfstandig wonen en alleen op bepaalde momenten van de dag (of nacht) ondersteuning? Tijdelijke begeleiding van een ergotherapeut? Advies en begeleiding door een diëtiste? Opname of gespecialiseerde zorg via één van onze zorgarrangementen? Het kan allemaal. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.