|  | 

Thuiszorg: verpleging

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarom is er thuiszorg van Accolade, zodat u kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de ondersteuning die daarvoor nodig is. Heeft u door een ziekte of handicap verpleging nodig? Onze deskundige medewerkers voeren bij u thuis verpleegkundige handelingen uit. Niet alleen overdag, als dat nodig is zijn we er ook ’s avonds, ’s nachts en zelfs in het weekend.

Ons thuiszorgteam staat voor u klaar. Woont u in de nabijheid van de een van onze locaties dan biedt Accolade u zorg op maat in uw eigen huis. Ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleging en andere vormen van hulp en begeleiding. Misschien helpt uw familie daar al bij. Maar als het gaat om aanvullende professionele hulp, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zorg vanuit onze christelijke identiteit. Dat ziet u terug in de betrokkenheid van onze medewerkers. Onze zorg is warm, gedegen en betrouwbaar. Samen kijken we wat uw wensen en behoeften zijn en welke zorg en ondersteuning het beste bij u past. Of u nu zorg voor korte of lange tijd nodig heeft, acuut of pas op termijn, bij Accolade kunt u de zorg uit handen geven

  Direct naar Thuiszorg: verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Assen, De Bilt, Zeist
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Accolade Zorg

  Thuis voor iedereen. Dat is waar Accolade voor staat. Of het nu gaat om mensen die op één van de Accolade-locaties wonen. Of om hen die thuis ondersteuning krijgen.  Thuis, een plek waar het vertrouwd en veilig is. Met de zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken.

  Statutaire naam: 
  Accolade Zorggroep
  Kamer van Koophandel: 
  41180026 - 000021757909
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.