Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Thuiszorg Totaal

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dan kan het zijn dat u in de loop van de tijd meer zorg en ondersteuning nodig heeft. Dat kan met Viattence Thuiszorg Totaal. Wij bieden u die extra zorg en kunnen u tevens met Viattence Comfort gemaksdiensten leveren. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijdservice van Viattence gecombineerd met de hulp in de huishouding van Viattence Thuiszorg. Op deze manier combineert u huiselijke warmte met gemak en een goede zorgverlening.

Daarnaast biedt Viattence ook MPT (Modulair Pakket Thuis) of VPT (Volledig Pakket Thuis), deze zorgpakketten kunt  aanvragen als u een WLZ (Wet langdurige zorg) indicatie heeft van het CIZ. Uw huisarts blijft uw aanspreekpunt omdat u thuis woont.

Het MPT of VPT is vooral bedoeld voor ouderen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Het is voor hen een goed alternatief voor opname in een zorginstelling. Het VPT of MPT levert Viattence vooral in de directe omgeving van onze woonzorglocaties. Het is een extra veilig gevoel als de zorg dichtbij is.

  Direct naar Thuiszorg Totaal

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Epe, Heerde, Vaassen, Wezep
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Viattence

  Over Viattence en de kwaliteit van onze zorg vertellen onze cliënten ons het meest. Viattence levert van lichte tot zware zorg aan ouderen zowel thuis als binnen onze woonzorglocaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. Viattence heeft jarenlange ervaring met vele vormen van dementie en andere aan ouderdom gerelateerde ziekten. Viattence staat voor Aandacht voor haar cliënten en bewoners. Wij bieden de zorg en ondersteuning die u wenst!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.