Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Thuiszorg Purmerend

De thuiszorgtak van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend, verleent zorg aan huis in Purmerend. Wij bieden huishoudelijke hulp, maar ook persoonlijke verzorging en verpleging. Soms is de zorg langdurig, maar het kan ook zijn, dat u na ontslag uit het ziekenhuis thuis nog verder wilt herstellen. Wij bieden dan een helpende hand, dag en nacht. Dat varieert van praktische zaken zoals hulp bij wassen tot verpleegkundige zorg. Ook voor huishoudelijke werkzaamheden kunt u een beroep op ons doen.

  Direct naar Thuiszorg Purmerend

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Purmerend
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor
  Voorwaarden

  Om gebruik te kunnen maken van onze thuiszorg, heeft u een indicatie nodig. Voor huishoudelijke hulp kunt u een indicatie aanvragen via het WMO-loket van de gemeente Purmerend. De hulp bij uw persoonlijke verzorging of verpleeghulp wordt in kaart gebracht door onze wijkverpleegkundige. Neemt u hierover contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u graag!

  Zodra de indicatie er is, kunnen wij u direct zorg en ondersteuning leveren.

  Stichting Wonen & Zorg Purmerend

  De Stichting Wonen en Zorg Purmerend (SWZP) beheert de woonzorglocaties De Tien Gemeenten, De Rusthoeve en  Heel Europa en biedt thuiszorg in Purmerend en omgeving.

  De SWZP is een kleine stichting voor ouderenzorg met drie locaties gelegen om het centrum van Purmerend en een eigen thuiszorg waar alle zorg en diensten te verkrijgen zijn die u ondersteunen in het zelfstandig wonen. We bieden ook allerlei welzijnsdiensten: naast dagverzorging, de vele activiteiten op de locaties, kunt u gebruik maken van de dagelijks door ons zelf gemaakte maaltijden in onze buurtrestaurants.

  De locaties en het werk van de Stichting Wonen en Zorg Purmerend heeft haar oorsprong in de protestants christelijke traditie. In de praktijk betekent dat dat we in ons handelen en uitstraling welkom en tolerant zijn naar alle mensen. De locaties willen een woongemeenschap voor ouderen zijn met een open karakter. Onze identiteit blijkt uit wat we doen en wat we te bieden hebben.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.