|  | 

Thuiszorg met de zekerheid van LuciVer

De zorg die door LuciVer thuis wordt geleverd, is erop gericht om cliënten bij beperkingen te ondersteunen, opdat zij hun leven kunnen voortzetten zoals zij dat zelf graag willen.

Betrokken en deskundige medewerkers komen, afhankelijk van iemands persoonlijke situatie, een of meerdere keren per week aan huis om de gevraagde ondersteuning te verlenen. Dat kan hulp bij het aan- of uitkleden zijn, douchen of wassen, maar ook bloeddruk meten, wondverzorging en medicijnen geven. Ook geven wij advies, begeleiding of ondersteuning op aangrenzende gebieden, zoals een verantwoorde en gezellige invulling van de dag.

Deze vormen van zorg kunnen naar behoefte worden aangevuld met andere diensten. Cliënten die kiezen voor ons Volledig Pakket Thuis krijgen alle geplande en ongeplande zorg, ondersteuning en begeleiding aangeboden die ook in een verzorgings- of verpleeghuis worden aangeboden. Dat betekent dat zij naast bovengenoemde ondersteuning in het kader van de persoonlijke verzorging en behandeling ook kunnen rekenen op huishoudelijke hulp, maaltijden en alarmopvolging.

Voor de uitvoering van de zorgverlening wordt tussen de cliënt en LuciVer een leveringsovereenkomst afgesloten. Bekijk hier de Leveringsovereenkomst Wijkverpleging en de Leveringsovereenkomst Volledig Pakket Thuis.

  Direct naar Thuiszorg met de zekerheid van LuciVer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Wijchen
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting LuciVer

  LuciVer gaat ervan uit dat ieder mens op zijn eigen manier in het leven staat. Dat ieder mens uniek is en zelf kiest wat zin geeft aan zijn leven.

  Deze keuzevrijheid vormt het begin van wat wij binnen LuciVer ‘goed leven’ noemen. Het met anderen leven, genieten en delen in het ontmoeten van anderen, draagt daar onmiskenbaar aan bij.

  Statutaire naam: 
  Stichting LuciVer
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.