|  | 

Thuiszorg in Ermelo

Uw eerste aanspreekpunt voor thuiszorg in Ermelo is een wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige heeft een belangrijke regelfunctie. Hij of zij organiseert de thuiszorg in Ermelo vanaf uw eerste indicatiestelling tot het laatste zorgmoment. De wijkverpleegkundige werkt nauw samen met de wijkteams, uw huisarts en andere zorgorganisaties.

Goed om te weten: niet de huisarts, maar de wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor de thuiszorg. Hierin staat welke zorg nodig is.

  Direct naar Thuiszorg in Ermelo

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ermelo
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorggroep Noordwest-Veluwe

  Respect, verantwoordelijkheid en geborgenheid. Onder deze kernwaarden verleent Zorggroep Noordwest-Veluwe kwaliteitszorg, die kan variëren van lichte tot zware en complexe zorg. Ons brede pakket diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn bieden wij zowel binnen als buiten onze woonzorgcentra, dus ook aan huis.

  Zorggroep Noordwest-Veluwe biedt zorg-, woon- en welzijnsdiensten in Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten. Onze locaties vervullen in toenemende mate een wijkontmoetingsfunctie voor activiteiten, maaltijden en informatie. Vanuit onze locaties werken kleine thuiszorgteams, zodat u thuis kunt blijven wonen zo lang dat gaat.

  In onze organisatie werken meer dan 1700 medewerkers en ruim 1000 vrijwilligers. Bij ons bent u in vertrouwde handen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.