|  | 

Thuiszorg Hollandscheveld, Hoogeveen, Haren en Grijpskerk

Kunt u nog zelfstandig wonen, maar bent u wel afhankelijk van ondersteuning? Thuiszorg van de NNCZ levert diensten en zorg bij u thuis in Hollandscheveld-, Hoogeveen-, Haren-, Grijpskerk en omstreken. We begeleiden mensen die het moeilijk vinden om hun dagelijks leven goed in te richten en bieden huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. U ontvangt altijd zorg van een zorgmedewerker bij u uit de buurt.

We hebben alles in huis om u zolang mogelijk thuis te laten wonen zodat u vanuit de vertrouwde plek kunt (blijven) deelnemen aan de samenleving.

Vanzelfsprekend goede en persoonlijke zorg
Goede en persoonlijke zorg vinden wij vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste vinden wij dat u zich thuis voelt en u de regie over uw eigen leven behoudt. Dat doen wij door goed te luisteren naar wensen en verlangens. We zijn daarbij creatief en denken in mogelijkheden. Samen met u en uw naasten, familie of mantelzorgers organiseren we samen de best passende vorm van zorg en diensten.

Afgestemd op uw wensen
De zorg die we u bieden is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden in en vanuit uw eigen omgeving en thuissituatie. We overleggen met u welke ondersteuning dat is. Wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk? Regelmatig bespreken we met u of alles naar wens verloopt, want misschien zijn er zaken die aangepast moeten worden.

Samenwerking in de buurt
Thuiszorg Hollandscheveld, Hoogeveen, Haren en Grijpskerk werken nauw samen met meerdere disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en apotheek.

  Direct naar Thuiszorg Hollandscheveld, Hoogeveen, Haren en Grijpskerk

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Grijpskerk, Haren, Hollandscheveld, Hoogeveen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  NNCZ

  De Noord Nederlandse Coöperatie van Zorgorganisaties (NNCZ) is gevestigd in Hoogeveen. De hoofdstructuur van de organisatie bestaat, naast een Algemene Leden Vergadering (ALV), uit een Raad van Bestuur met management. De werkgebieden van de NNCZ worden aangestuurd door regiomanagers en gebiedsleidinggevenden.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.