|  | 

(Thuis)zorg en ondersteuning

Er zijn momenten in het leven dat u zorg en ondersteuning nodig heeft omdat u het zelf even niet meer redt. Of dat nu komt door ouderdom of door ziekte. Het is dan prettig dat u de zorg en ondersteuning kunt krijgen die u nodig heeft. Bij Carintreggeland kunt u terecht voor allerlei soorten zorg. Zowel voor zorg bij u thuis als voor zorg als u bij ons woont. Samen met u bepalen we hoe we u het beste kunnen helpen. Zodat u zo prettig mogelijk kunt leven.

  Direct naar (Thuis)zorg en ondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almelo, Borne, Den Ham, Denekamp, Enter, Goor, Hellendoorn, Hengelo, Hertme, Losser, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Overdinkel, Rijssen, Vriezenveen, Wierden
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Behandeling (paramedisch, gericht op herstel), Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Lichamelijke beperking, Dementiezorg, Palliatieve zorg, Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Ja
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar, Vergoeding via zorgkantoor
  Voorwaarden

  Om gebruik te maken van ons aanbod moet u lid zijn van De Ledenservice. Voor slechts € 17,50 per huishouden, per kalenderjaar kan men lid worden.

  De Ledenservice, Carintreggeland

  De Ledenservice is onderdeel van Carintreggeland, een zorgorganisatie in Twente. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden om in te spelen op de behoeften van elke cliënt. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. Met De Ledenservice ondersteunen we mensen om zo lang mogelijk veilig thuis te blijven wonen. Mocht iemand ondersteuning nodig hebben of mocht het thuis wonen niet meer gaan dan bieden we ook wijkverpleging, dagvoorzieningen en tijdelijke opname, maar ook verpleeghuiszorg, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. We hebben ruim 30.000 leden.

  Kamer van Koophandel: 
  41027001
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.