Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Terminale zorg thuis

Riwis Zorg & Welzijn verzorgt palliatieve zorg thuis en op de locaties. Dit loopt via de huisarts en kan in samenwerking met netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe.

Meer of andere zorg nodig?
Heeft u in de loop van de tijd meer of andere zorg nodig? Door ons brede zorgaanbod kunnen wij u de hulp en zorg blijven geven. Als dat niet meer lukt in uw eigen huis, dan bieden onze woonzorglocaties de Beekwal en Tolzicht mogelijkheden.

Nauwe samenwerking met uw vertrouwde omgeving
Bij alle vormen van zorg of begeleiding die wij leveren vinden wij het belangrijk om dit in nauwe samenwerking met de voor u vertrouwde mensen te doen. Dit kan met uw kinderen, buren of andere naasten zijn. U bepaalt wie u hierbij wilt betrekken.

  Direct naar Terminale zorg thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Apeldoorn, Berkelland, Bronckhorst, Brummen, Doesburg, Doetinchem, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Voorst, Winterswijk, Zutphen
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Riwis Zorg & Welzijn

  Riwis Zorg & Welzijn is er voor iedereen die hulp nodig heeft om zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk te kunnen leven.

  Wij ondersteunen mensen met psychische, sociaal-maatschappelijke of lichamelijke hulpvragen waarbij geloof in eigen kunnen voorop staat. Samen werken we aan een gezond leven waarbij je prettig voelen, veilig en plezierig wonen en meedoen aan de samenleving belangrijke uitgangspunten zijn.

  We doen dit door ambulante begeleiding en beschermd wonen aan te bieden, maar ook ondersteunen wij ouderen op het gebied van verzorging, verpleging en thuiszorg. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in dementie en intensieve langdurige zorg. Ons werkgebied is vooral gericht op de driehoek Apeldoorn-Hattem-Doetinchem, Brummen en Eerbeek.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.