|  | 

Terminale thuiszorg

Het kan zijn dat u veel zorg thuis nodig heeft wanneer de laatste fase van uw leven is aangebroken. In die gevallen kan de Thuiszorg Marga Klompé zowel overdag als in de nacht passende zorg bieden, met alle benodigde begeleiding en hulpmiddelen. Deze terminale thuiszorg is ook op afroep mogelijk; u laat ons dan weten of en wanneer u ons nodig heeft.

Ook waken is mogelijk
Wij werken samen met de vrijwilligers van de terminale thuiszorg. Bij deze organisatie zijn vrijwilligers werkzaam die (’s nachts) bij u kunnen waken indien u dit wenst.

  Direct naar Terminale thuiszorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Beltrum, Bredevoort, Groenlo, Laren, Lichtenvoorde, Lochem, Winterswijk
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe

  Onze stichting draagt de naam van de politica mevrouw dr. M.A.M. (Marga) Klompé (1912-1986). Voorafgaand aan haar entree in de Nederlandse politiek in 1948, zette zij zich onder andere in voor het vrijwilligerswerk. In oktober 1956 werd zij de eerste vrouwelijke Nederlandse minister. Belast met het departement van maatschappelijk werk (later Cultuur Recreatie en Maatschappelijk werk) stond zij aan de wieg van belangrijke sociale- en welzijnswetgeving zoals de Wet op de Bejaardenoorden en de Algemene Bijstandswet. Het credo van Marga Klompé luidde: ‘In een samenleving telt ieder mens.’

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.