|  | 

Talma Thuiszorg: wijkverpleging

Wilt u nog wel zelfstandig thuis wonen, maar heeft u hulp nodig in de persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding? En lukt het niet om dit in uw eigen netwerk te regelen? Dan kunt u gebruik maken van Talma Thuiszorg.

Om u thuis te kunnen ondersteunen, medische zorg te verlenen of praktische hulp te bieden, zijn onze medewerkers 24 uur per dag beschikbaar. Onze betrokken en professionele medewerkers hebben de deskundigheid in huis om u zo goed mogelijk te begeleiden. Deze begeleiding varieert van alarmering tot aan intensieve zorg thuis.

Bij Talma Thuiszorg werkt een zichtbare schakel, dit is een HBO-wijkverpleegkundige die weet wat er speelt op Urk en binnen uw wijk. Zij werkt nauw samen met huisartsen, Caritas Urk, WMO en andere instanties.

  Direct naar Talma Thuiszorg: wijkverpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Urk
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Zorgcentrum Talma Urk

  Sinds 2013 is Talma Urk gestart als thuiszorg aanbieder en werken (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden op Urk aan die zorg die nodig is. Verder is samenwerking op diverse terreinen in de zorg. De maaltijden voor Talma Haven en Talma het Dok worden in ‘eigen’ keuken bereidt en dagelijks maken ca. 60 inwoners op Urk gebruik van een maaltijd aan huis (tafeltje dekje).

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.