|  | 

't Gerack: Persoonlijke verzorging

U woont nog op u zelf en dat wilt u ook zo houden. Maar alles gaat niet meer zo gemakkelijk, omdat u een dagje ouder bent. Of omdat u ziek bent of een ongeluk hebt gehad. Het lopen gaat niet meer zo goed en ook het wassen, douchen en aankleden kost u meer moeite. ‘t Gerack kan u van dienst zijn met allerlei vormen van (thuis)zorg waaronder persoonlijke verzorging.

Dat houdt in dat u hulp krijgt van een verzorgende bij het wassen, douchen en aankleden. Als het nodig is, dan kunt u ook hulp krijgen bij het uitkleden en naar bed gaan.

  Direct naar 't Gerack: Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Eemsmond
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Noorderzorg

  Wij zijn Noorderzorg. Een nieuwe naam voor ouderenzorg in Noord-Groningen. Wij zijn ontstaan uit een samenwerking tussen zorgorganisaties Van Julsingha in Delfzijl, Hunsingoheerd in Uithuizen en De Mieden in Uithuizermeeden (voorheen ’t Gerack). Met Noorderzorg blijven we een organisatie die zich inzet voor wonen, welzijn en zorg voor ouderen. We bieden woonruimte, alle vormen van intensieve ouderenzorg en beschikken over zorgappartementen en verpleeghuisplaatsen. Thuiszorg en zorg vanuit Wmo maken het palet in onze dienstverlening compleet.

  Met deze samenwerking kunnen we beter inspelen op groeiende en complexer wordende zorgvragen. Bij ons kan de cliënt rekenen op persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige zorg. Wonen in een vertrouwde, veilige omgeving, en het beleven van een fijne dag. Dat is waar we voor staan. Bij ons voelt de cliënt zich altijd thuis.

  Statutaire naam: 
  Stichting Noorderzorg
  Kamer van Koophandel: 
  72630787
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.