|  | 

Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.

Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.Ken je dat? Dat je -weer- uren in de auto zit omdat je vader de telefoon niet goed heeft opgehangen en onbereikbaar is? Met Spiqle Agenda® houd je als zorgverlener/mantelzorger bij, wat er allemaal in het verschiet ligt voor je zorgvrager. De zorgvrager ziet op een beeldscherm continu wat er die dag en de komende dagen staat te gebeuren. Met een direct en urgent bericht valt je boodschap extra opvallend op zodat het heel snel gelezen wordt. De zorgvrager krijgt zo controle over het leven.

  • Tijdig alle informatie
  • 24/7
  • Tevredenheid gegarandeerd
Direct naar Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.
thuiszorg Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.thuiszorg Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.thuiszorg Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.thuiszorg Spiqle Agenda: Dé digitale agenda voor senioren en dementie patiënten.

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding
Thuiszorg specialisatie
Dementiezorg
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Spiqle

Met de ouderdom komen de kwalen.

Vergeetachtig worden maakt ongelukkig“Opa heeft niet gebeld om me te feliciteren met mijn verjaardag.” Zei mijn dochter verdrietig. In de drukte ben ik ook vergeten opa daar aan te helpen herinneren. Toen ik het hem vertelde zag ik de pijn in zijn ogen. Hij had zich in de dag vergist.

Dit is maar één van de vele voorbeelden. Mijn vader had er last van en trok zich steeds meer terug in een zelfgekozen isolement. Er zijn verschillende hulpmiddelen en ik heb ze bijna allemaal geprobeerd maar mijn vader kan niet meer met apps en tablets of smartphones omgaan. Dus bedacht ik Spiqle Agenda®.

Mijn vader is inmiddels de 91 gepasseerd en woont nog zelfstandig. Hij is slechthorend en loopt ook geen marathon meer. Hij is nog scherp van geest maar vergeet steeds vaker zaken die hij nodig heeft om normaal te kunnen functioneren. Spiqle Agenda informeert hem zo, dat hij het allemaal begrijpt en niets meer zelf hoeft bij te houden. 

Als ondernemer ben ik sinds 2005 werkzaam in de digitale signage / narrowcasting. Eerst in de reclame branche maar vanaf 2008 vooral voor het bevorderen van de interne communicatie bij grote bedrijven zoals Philips, ASML, Vodafone, BP en  bij het CBS. Onze passie ligt bij het helpen oplossen van communicatie vraagstukken. Hiervoor hebben we een platform ontwikkeld dat inmiddels al in 25 landen wordt gebruikt. 

Mijn wens om mijn vader te helpen bracht mij op het idee om onze technologie in te zetten. Daarom hebben we er onze schouders onder gezet en een oplossing ontwikkeld.

Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.