|  | 

Specialistische verpleging: medisch-technische verpleging

Medisch-technische verpleging is de zorg waarbij, voor een adequate verpleging, medisch-technische handelingen nodig zijn. Deze zorg, die voorheen alleen in het ziekenhuis kon worden verricht, kan nu ook in de thuissituatie kunnen worden uitgevoerd, o.a. door verbeterde technieken. Hierdoor is het mogelijk dat u soms eerder naar huis kunt na een ziekenhuisopname of dat een ziekenhuisopname zelfs voorkomen kan worden.

Voor meer informatie neemt u contact op met Thuiszorg Het Friese Land. Wij helpen u graag verder. 
 

  Direct naar Specialistische verpleging: medisch-technische verpleging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Akkrum, Ameland, Berlikum, Damwâld, De Westereen, Dokkum, Dronryp, Feanwâlden, Ferwert, Franeker, Harlingen, Kollum, Leeuwarden, Menaam, Nes, Oost-Vlieland, Sint Annaparochie, Stiens, Terschelling
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Thuiszorg Het Friese Land

  Thuiszorg Het Friese Land biedt de inwoners van Noord en Midden Friesland in iedere levensfase een brede variatie aan zorg- en welzijnsdiensten, waarbij de dienstverlening zich richt op het behoud van de eigen leefsituatie. Met ruim 2400 professionele en betrokken medewerkers bieden wij dag en nacht zorg aan meer dan 10.000 cliënten. Ruim 18.000 mensen zijn lid van Het Friese Land en maken op deze manier gebruik van onze gezondheidsservice.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.