|  | 

Sociaal Wijkteams

Sociaal WijkteamsWelzijn Capelle werkt met vier sociaal wijkteams, bestaande uit een buurtcoach, een jongerencoach en een maatschappelijk werker. Een vrijwilligerscoördinator, een mantelzorgcoördinator, een sociaal raadsvrouw, een coördinator buurtbemiddeling en een wijkzorgcoach ondersteunen. Ook wijkverpleegkundigen voor niet geïndiceerde zorg (S1) zijn nauw verbonden aan de wijkteams.

  Direct naar Sociaal Wijkteams

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Capelle aan Den IJssel
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Stichting Welzijn Capelle

  Welzijn Capelle biedt ondersteuning en begeleiding aan Capellenaren. Onze medewerkers geven Capellenaren hulp, informatie en advies, en stimuleren vrijwillige inzet en bewonersinitiatieven die de leefbaarheid in de wijken versterken. Door verbindingen te leggen, bevordert Welzijn Capelle de sociale samenhang, sociale veiligheid en samenwerking tussen organisaties.

  Welzijn Capelle bestaat uit de Huizen van de Wijk met de sociaal wijkteams waar u de buurtcoaches, het maatschappelijk werk en de jongeren- en kinderbuurtcoaches kunt vinden. Ook de ouderencoaching, de jongerencentra, de buurtmoeders, het vluchtelingenwelzijn en cliëntondersteuning, het Mantelzorgsteunpunt, het VrijwilligersInformatiePunt en Buurtbemiddeling zijn onderdeel van Welzijn Capelle.

  Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Welzijn Capelle.

  Kamer van Koophandel: 
  66543460 - 000043566049
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.