|  | 

Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen

Scouters: Oplossingen en hulpmiddelenScouters biedt toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen voor en door mensen die beter willen bewegen, hun mantelzorgers en professionals.

Gebruik ook de handige keuzehulpen en bekijk de testvideo's op de site.

  • Toegankelijke informatie
  • Onafhankelijk advies
  • Innovatieve hulpmiddelen
Direct naar Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen
thuiszorg Scouters: Oplossingen en hulpmiddelenthuiszorg Scouters: Oplossingen en hulpmiddelenthuiszorg Scouters: Oplossingen en hulpmiddelenthuiszorg Scouters: Oplossingen en hulpmiddelen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Soorten hulp
Advies, instructie, voorlichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorwaarden

Zie de site. Ook voor vergoedingen van hulpmiddelen, informatie over (eigen bijdrage) WMO en gebruik van PGB.

Scouters

Samen beter in beweging
Scouters biedt toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen voor en door mensen die beter willen bewegen, hun mantelzorgers en professionals. Op de Scouters website, het forum en de social media worden oplossingen, hulpmiddelen en ervaringen gedeeld.

Onafhankelijk en maatschappelijk verantwoord
Wat is het effect op en belang van mens, milieu en economie? Bij iedere beslissing die wij maken, stellen we onszelf deze vraag. Scouters werkt volgens de uitgangspunten van het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Want Scouters is er om alle mensen met bewegingsbeperkingen zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Onze onafhankelijkheid is daarbij cruciaal en bovendien uniek. Redacteuren van Scouters hebben geen belang bij de verkoop van de producten en diensten waarover redactionele content wordt gepubliceerd.

Financiering en samenwerkingspartners
Scouters is ontwikkeld met steun van het fonds NutsOhra, VSBfonds en Fonds Sluyterman van Loo en in samenwerking met gebruikers en belangen- en patiëntenverenigingen, zoals de BOSK, Ieder(in), Mezzo, ANBO, het Nationaal Ouderenfonds, de Roos Prommenschenkel Foundation, Sprekende Mantelzorgers en de Zonnebloem.

Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.