|  | 

Santé Partners: Gespecialiseerd verpleegkundige aan huis

Op het moment dat u nog geen directe verzorging of verpleging nodig heeft, maar wel behoefte aan extra ondersteuning en begeleiding in de thuissituatie, kan een gespecialiseerd verpleegkundige van Santé Partners u dit bieden.

Vitras biedt gespecialiseerd verpleegkundige zorg aan mensen met kanker, een ongeneeslijke ziekte, diabetes, hartproblemen, neurologische aandoeningen, wonden, longziekten en ouderdomsklachten.

Een speciaal opgeleide verpleegkundige komt bij u aan huis voor advies, ondersteuning en instructie. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis of op verzoek van uw huisarts.

  Direct naar Santé Partners: Gespecialiseerd verpleegkundige aan huis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Zeist
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Santé Partners

  Inwoners, familie, ketenpartners en financiers ervaren Santé Partners als dé samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten, dichtbij, in de lokale omgeving. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren we de kracht van mensen en dragen we bij aan hun welbevinden en vitaliteit. We doen dit vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid.

  Statutaire naam: 
  Stichting Santé Partners
  Kamer van Koophandel: 
  41060187 - 000027985504
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.