|  | 

Rustig sterven

Dat het einde komt is zeker, maar hoe, dat is ongewis. Zeker is dat de meesten hun laatste dagen thuis willen doorbrengen. In de vertrouwde omgeving met - als het even kan - hun dierbaren nabij. Dan is vaak behoefte aan de verzorging met de intensiteit van een ziekenhuis en met de noodzaak van deskundige verpleging. Zodat de laatste levensfase waardig en waardevol blijft.

Best een lastig onderwerp. Maar wij van Zorgfix durven het toch gewoon bespreken. Palliatieve zorg en stervensbegeleiding zijn vormen van zorgverlening die bijzondere vaardigheden van onze Zorgfix teamleden verlangen. Verzorgenden en verplegenden moeten niet alleen doortastend, deskundig en professioneel zijn, maar ook bovengemiddeld zorgzaam en attent. Een aantal van onze teamleden is hierin gespecialiseerd. Ze kunnen de rots in de branding zijn van een onstuimige levensfase. Dat kunnen ze omdat ze er het talent voor hebben en omdat ze geleerd en ervaren hebben hoe ze u het beste kunnen helpen.

Stervensbegeleiding is complexe zorg met een extra accent. Gedurende korte of langere tijd begeleiden onze mensen de cliënten en hun dierbaren met verzorging of verpleging. Behalve extreme zorgvuldigheid bij medische handelingen, moet er ook aandacht zijn voor de emotionele momenten. En tot op het laatste moment is er ondersteuning van onze zuster, zoals voor het toedienen van medicijnen en het verzorgen van de cliënt. Zo bent u in goede handen en niet alleen.

  Direct naar Rustig sterven

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almere
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorgfix Thuiszorg

  "Zorgen moet je niet maken, maar doen" - dat is onze lijfspreuk. Het is waaraan wij elke dag invulling geven. Met passie, professionaliteit en zachtmoedigheid. Wij houden van ons werk, want wij houden van mensen. Wij zijn Zorgfix.

  Zorgfix is een jonge en snel groeiende thuiszorgorganisatie in Almere. Zorgfix werd in 2010 opgericht door Susana Carvalho, zelf verpleegkundige. Zoals vaak waren persoonlijke motivatie en passie de aanleiding voor het starten van een nieuwe organisatie. Na amper vier jaar zijn bij Zorgfix al bijna 50 zorgverleners actief en krijgt de organisatie een 9,1 bij het klanttevredenheidsonderzoek. Zorgfix werkt.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.