|  | 

Revalidatiedagbehandeling

Voor wie na een verpleeghuisopname verder moet revalideren bieden wij in Verpleeg- en Revalidatiecentrum Antonia in Terborg ambulante revalidatie aan. Aan de hand van uw eigen revalidatiedoelen krijgt u individuele en groepstherapie├źn.

  Direct naar Revalidatiedagbehandeling

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Terborg
  Soorten hulp
  Behandeling (paramedisch, gericht op herstel)
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Azora

  Waar een mens zich thuis voelt, gedijt hij het best. Speciaal bij ons in de Achterhoek zijn we gehecht aan de unieke kleinschalige en afwisselende omgeving, aan de vertrouwde sociale contacten en aan de eigen cultuur die ons heeft gevormd. Misschien wel juist als het lichamelijk of geestelijk wat minder gaat, kunnen we die vertrouwde omgeving maar moeilijk missen. We blijven graag in de nabijheid van familie en vrienden en proberen zoveel mogelijk ons eigen leven te blijven leiden, zelf de regie te blijven voeren, onze eigen beslissingen te nemen. Azora begrijpt dat en handelt daarnaar.

  Als moderne professionele zorgorganisatie beschikken we over de middelen en de mensen om uw leven zo gezond en plezierig mogelijk te houden. Ook als de jaren gaan tellen. Het voor de Achterhoek zo ken­merkende naoberschap vullen we bij Azora professioneel in. Met moderne technieken en voorzieningen en de aandacht voor elkaar zoals die hier al eeuwenlang het leven kleur geeft.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.