Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Persoonlijke verzorging

Bent u op zoek naar (tijdelijke) hulp bij uw dagelijkse verzorging, bijvoorbeeld door ouderdom of een chronische ziekte? Pleyade biedt goede zorg voor ouderen, onder andere in de vorm van persoonlijke verzorging.

Onze medewerkers bieden de juiste hulp en ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk comfortabel kunt blijven wonen in uw eigen omgeving.

  Direct naar Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Pleyade

  Ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers kunnen bij ons rekenen op liefdevolle zorg en ondersteuning. We bieden dit zowel aan huis als op onze twaalf locaties. Onze ruim dertienhonderd betrokken medewerkers en zeshonderd toegewijde vrijwilligers ondersteunen cliënten, zodat zij hun leven zo veel mogelijk kunnen leiden volgens hun eigen wensen.

  Ondersteuning in iedere fase
  U en uw naasten kunnen altijd bij ons terecht. Met een concrete hulp-, zorg- of ondersteuningsbehoefte en met vragen over de gevolgen van het ouder worden. Naast hulp vanuit Pleyade Thuiszorg en tijdelijke zorg van Pleyade Revalidatie bieden we u, als zelfstandig wonen niet meer lukt, een nieuw thuis in een van onze locaties voor wonen en zorg. Een fijne, veilige en vertrouwde omgeving met 24 uur per dag zorg en begeleiding.

  Uw leven, uw keuzes
  Uw keuzes staan centraal. Als cliënt heeft en houdt u de regie over uw eigen leven. We doen het dus samen: u bepaalt hoe u wilt leven en Pleyade draagt eraan bij om dit te realiseren. Dat doen we met zorg die is afgestemd op uw persoonlijkheid en levensstijl. We zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor u als individu.

  Koester het contact
  Van een kort praatje tot een diepgaand gesprek: wij koesteren ieder contact. Naast onze medewerkers, vrijwilligers en zorggezellen kunnen ook familieleden een grote bijdrage leveren aan uw welzijn. Wij stimuleren deze contacten dan ook graag. Daarnaast verwelkomen we waar mogelijk wijkbewoners op onze locaties: zij nemen deel aan activiteiten of komen een praatje maken. Zo ontstaan er vele waardevolle contacten die uw leven kunnen verrijken.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.