|  | 

Persoonlijke verzorging

Kun je jezelf niet goed verzorgen? Bijvoorbeeld omdat je een lichamelijke of psychiatrische aandoening hebt? Dan kunnen we je ondersteunen en/of je vaardigheden aanleren.

We kunnen je bijvoorbeeld helpen om je te wassen, aan- of uit te kleden, in en uit bed te komen of naar en van de wc te gaan. Of bij je persoonlijke verzorging, dus je haren te kammen, tanden te poetsen en nagels te knippen. Of, als je medicijnen gebruikt, kunnen wij deze voor je beheren en ervoor zorgen dat je deze op de juiste manier inneemt. Als het mogelijk is, leren we je hoe je deze dingen zelf kunt doen.

  Direct naar Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Haarlem
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Lichamelijke beperking, Specialistische zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  HVO-Querido

  Soms heb je hulp nodig om weer vooruit te kunnen. Je vindt het bijvoorbeeld moeilijk om zelfstandig te wonen, bent dak- of thuisloos of hebt problemen met je gezin of partner. Wij ondersteunen, begeleiden en bieden zorg.

  HVO-Querido is een zorgorganisatie in Amsterdam, Diemen, Amstelveen en Haarlem die al sinds 1904 bestaat. We ondersteunen kwetsbare burgers zodat ze weer deel kunnen nemen aan de maatschappij. We gaan daarbij uit van wat iemand kan, in plaats van niet kan. HVO-Querido heeft hart voor mensen; we streven er naar hen te verbinden, helpen overlast te voorkomen en terug te dringen. Wij bieden opvang, woonbegeleiding en dagbesteding.
  HVO-Querido heeft 1.300 medewerkers op 55  locaties en is actief voor 4.500 cliënten.

  Statutaire naam: 
  Stichting HVO-Querido
  Kamer van Koophandel: 
  34148173 - 000008942234
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.