|  | 

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is van grote invloed op de wijze waarop u zich voelt en hoe u in het leven staat. Is de verzorging van uzelf even te zwaar? Wilt u wat assistentie bij de dagelijkse verzorging? Dan bieden wij u hulp bij de dagelijkse verzorging. Viattence biedt verzorging thuis in Epe, Heerde, Vaassen en Wezep.

Verzorgenden verrichten bijvoorbeeld de volgende taken:

 • Hulp bij het in en uit bed gaan
 • Hulp bij het verplaatsen binnenshuis
 • Hulp bij wassen, douchen, aankleden en naar het toilet gaan
 • Hulp bij haren kammen en scheren
 • Hulp bij lichamelijke verzorging
 • Hulp bij het eten en drinken
 • Hulp bij het aanbrengen van steunkousen

Persoonlijke verzorging thuis of bij Viattence in huis
Viattence biedt hulp bij persoonlijke verzorging bij u thuis en als u woont binnen een van de woonzorglocaties van Viattence. Ook ’s nachts  of in het weekeinde komen wij naar u toe als dat gewenst is. U kunt ons ook tijdelijk inschakelen bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Dan kunt u bovendien logeren bij Viattence en gebruik maken van een van onze TOP kamers .

Thuiszorg in combinatie met behandelingen van Viattence Vitaal
Viattence thuiszorg kan ook worden geboden in combinatie met de behandelingen van Viattence Vitaal. Denk aan instructie over het omgaan met een scootmobiel of rolstoel, het leren aantrekken van steunkousen of leren eten met aangepast bestek. Alles om u te helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

  Direct naar Persoonlijke verzorging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Epe, Heerde, Vaassen, Wezep
  Soorten hulp
  Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Viattence

  Over Viattence en de kwaliteit van onze zorg vertellen onze cliënten ons het meest. Viattence levert van lichte tot zware zorg aan ouderen zowel thuis als binnen onze woonzorglocaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. Viattence heeft jarenlange ervaring met vele vormen van dementie en andere aan ouderdom gerelateerde ziekten. Viattence staat voor Aandacht voor haar cliënten en bewoners. Wij bieden de zorg en ondersteuning die u wenst!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.