|  | 

Particuliere Zorg

Particuliere zorg houdt in dat u bepaalt welke zorg u nodig heeft en wenst te ontvangen. Er is niemand die over uw schouder meekijkt. Dit betekent dat u ook vrij bent in het kiezen van de zorgaanbieder. Velen vinden deze vorm van zorg fijn, omdat zij een zorgaanbieder kunnen kiezen waar zij zich prettig bij voelen. Omdat u particuliere zorg los kunt inkopen, kan het een aanvulling zijn op het reguliere thuiszorgaanbod.

Particuliere thuiszorg van We Care
Zorg die niet noodzakelijk is, wordt niet vergoed. Dit betekent dat u dergelijke zorgkosten zelf of vanuit uw aanvullende zorgverzekering moet betalen. Om ervoor te zorgen dat deze kosten niet onnodig oplopen, inventariseren wij de zorgwensen van de klant en stellen een passend zorgpakket samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Het maakt daarbij niet uit of u 24 uur zorg nodig heeft of slechts behoefte hebt aan gemak diensten.

Zorgaanvraag van PGB
Wanneer u recht op zorg heeft maar het volledig zelf wilt beheren, kunt u aanspraak maken op een Persoons Gebonden Budget (PGB). Een PGB vraagt u aan bij het zorgkantoor, uw zorgverzekeraar of uw gemeente. Waar u moet zijn, hangt af van de zorg die u nodig heeft. Op de website van de rijksoverheid vindt u meer informatie over het aanvragen van een PGB.

  Direct naar Particuliere Zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling

  We Care Thuiszorg

  We Care kenmerkt zich als een kleinschalige, klantgerichte en flexibele organisatie. Waar Royal Care Thuiszorg diensten aanbiedt die vallen onder de verzekerbare zorg, concentreren wij ons op de particuliere zorg. Middels trainingen en opleidingen zorgen wij ervoor dat onze zelfstandige zorgprofessionals op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de zorg en in staat zijn zorg te leveren die u nodig heeft.

  Werkgebied
  We Care heeft vestigingen in de regio ‘t Gooi en Kennemerland. De 24-uurs zorg wordt landelijk aangeboden.

  Statutaire naam: 
  We Care Thuiszorg B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  28096752 - 000016742923
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.