|  | 

Particuliere zorg

Zorg zonder indicatie: Wilt u niet afhankelijk zijn van het indicatiebesluit of wilt u meer zorg dan de indicatie toelaat? Dan kan dat bij RijnWaal Zorggroep. We noemen dat particuliere zorg.

Net dat beetje extra
Heeft u behoefte aan meer persoonlijk contact, een wandeling of wilt u extra aandacht bij de persoonlijke verzorging? En is uw indicatie hiervoor niet toereikend? Dan is het prettig als u zelf net dat beetje extra zorg en aandacht zelf kunt inkopen. 

Elke zorgvraag is bespreekbaar!
RijnWaal Zorggroep staat open voor elke zorgvraag. Heeft u een vraag waarbij niet zeker weet of wij die leveren? Bel dan gerust naar de Klantenservice. We denken graag met u mee voor een passende (zorg)oplossing. 

Aanmelden of vragen?
Wilt u zorg particulier afnemen, of heeft u vragen over particulier zorg, dan kunt u zich wenden tot de Klantenservice. Telefonisch of via het contactformulier.

  Direct naar Particuliere zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bemmel, Gendt, Huissen, Lent, Lingewaard, Nijmegen-Noord
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  RijnWaal Zorggroep

  RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving.

  Onze circa 600 medewerkers zijn er vooral voor mensen op leeftijd die ondersteuning nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te gaan. We willen hen omringen met zorg en aandacht waar nodig. Vaak in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties.

  Statutaire naam: 
  Stichting RijnWaal Zorggroep
  Kamer van Koophandel: 
  64992284
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.