Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Palliatieve zorg

Als behandeling niet meer goed mogelijk is wordt het bestrijden van klachten steeds belangrijker. Om ook de laatste levensfase in de thuissituatie te kunnen doorbrengen besteden Maartje medewerkers hier extra aandacht aan. Als het noodzakelijk is worden extra verpleegkundigen ingezet voor wondbehandeling of pijnbestrijding. Verder kan worden teruggevallen op onze ook in palliatieve zorg geschoolde specialisten ouderengeneeskunde.

Maartje heeft 7 keer 24 uur de beschikking over ervaren verpleegkundigen die goed uitgerust in de thuissituatie verpleegkundige zorg kunnen bieden.

Wilt u zorg aanvragen of hebt u andere vragen? 
U kunt onze wijkverpleegkundigen telefonisch bereiken of via het contactformulier op de Maartje-website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze vestigingen.

Maartje is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar!

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Hengelo, Losser, Oldenzaal, Ootmarsum, Tubbergen, Weerselo
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Een lidmaatschap is niet nodig.

  Zorggroep Sint Maarten

  Maartje biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Of u nu jong bent of al wat ouder. Gezond of zorgbehoevend. Maartje is er voor iedereen! Bovendien: dicht bij u in de buurt en daardoor makkelijk bereikbaar.

  Maartje biedt professioneel en betrokken; thuiszorg, kraamzorg, behandeling en therapie, hulpmiddelen en service. Ook is Maartje actief op het gebied van arbo diensten en bieden wij cursussen en trainingen aan voor werkers in de zorg

  Lijfspreuk van Maartje is heel de mens. Dat wil zeggen: Maartje is er voor iedereen, van elke leeftijd en in elke geestelijke en/of lichamelijke conditie. En ook: Maartje kijkt bij haar dienstverlening altijd naar de mens als geheel. Niet uitgaande van beperkingen, maar juist van wat mensen nog wél kunnen. Dus Maartje is méér dan zorg verlenen en behandelen alleen!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.