|  | 

Palliatieve zorg

Bij Beter Thuis Wonen Thuiszorg draait het om jou. Onze medewerkers laten zich dan ook leiden door de wensen en behoeften van de zorgvrager. In de laatste fase van het leven wordt tijd steeds kostbaarder en is de kwaliteit van leven niet iets dat uitsluitend met tastbare middelen te bereiken valt. De menselijke aandacht, liefde en warmte zijn minstens zo waardevol.

Palliatieve zorg is gericht op het optimaliseren van de kwaliteit van leven in de laatste levensfase. Het bieden van comfort gebeurt op meerdere gebieden. Zowel op lichamelijk functioneren en emotionele en sociale aspecten bij de cliënt en hun naasten. Ook de spirituele en psychische ondersteuning kunnen onderdeel zijn van de zorg.

  Direct naar Palliatieve zorg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Lochem, Meppel, Noordscheschut, Olst-Wijhe, Raalte, Rijssen-Holten, Slagharen, Steenwijkerland, Voorst, Zwartewaterland, Zwolle
  Soorten hulp
  Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Bij behoefte aan palliatieve zorg, kun je contact opnemen met ons. Een wijkverpleegkundige komt dan langs om samen te kijken welke zorg er wenselijk is. De kosten voor palliatieve zorg worden vergoed door de zorgverzekeraar. In sommige situaties kan het ook zijn dat de zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg wordt vergoed.

  Zie ook de site.

  Beter Thuis Wonen Thuiszorg

  Ieder mens is onderdeel van de samenleving. Mensen die ondersteuning nodig hebben bij zorg en organisatie van hun eigen leven kunnen een beroep doen op Beter Thuis Wonen Thuiszorg. Wij vinden dat de zorg voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn en dat elk mens over eigen zorg moet kunnen beslissen. Positieve gezondheidsbeleving is ons uitgangspunt. Professioneel en vakkundig handelen is voor ons vanzelfsprekend.

  We hebben de organisatie zodanig ingericht dat er gewerkt wordt met kleine teams om de zorgvrager heen. Deze teams vormen een krachtig netwerk wat slagvaardig is, creatief denkt en het informele en professionele netwerk actief inzet. In onze diensten kijken wij naar het welbevinden van de mens aan wie we zorg bieden. Samen wordt er gekeken welke zorg mensen zelf nog uit kunnen voeren en waar wij ondersteuning kunnen bieden.

  Beter Thuis Wonen Thuiszorg verleent zorg in heel Groningen, Drenthe, Overijssel en een deel van Gelderland.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.